3 must-reads

BECO bæresele

beco2

Jeg undersøgte markedet for bæreseler grundigt, da jeg virkelig ville have noget ordenligt, som var behageligt at bruge for både mig og Elise.

Min instruktør hos APA anbefalede mig at besøge Sneglehuset i Søborg. Her har Tina Witt et showroom. Hun er indehaveren og barselscoach. Her fik vi grundig vejledning og man kan virkelig mærke, at her er en person der ved en hel del om det at “bære sit barn”.

Slynger og vikler var jeg ret interessede i, men for det første var Elise så stor da vi kom der, at hun ikke ville kunne bruge dem særlig længe før hun ville være vokset ud af dem. Desuden ville det ikke være et bæreredskab både Henrik og jeg ville kunne dele, da der er så stor højde forskel på os med mine 164 cm og Henriks 195.

Valget faldt derfor på BECO bæreselen. Den nye økololigske model.

Alle BECO seler bliver lavet i hånden, og man kan selv vælge om den skal være økologisk eller ej.

Kvinden bag BECO Gabby Caperon er vokset op med tæt tilknytning til naturen, og hun har hentede sin inspiration til selerne i Asien og Afrika.

Vi prøvede nogle forskellige seler, men både Henrik og jeg faldt for denne, da vi fik den på. Den er meget behagelig, belaster ingen steder og Elise føles slet ikke tung.

beco

Den koster 995,- og 1095,- for den økologiske.

Den kan bruges fra barnet er 3,5 -16 kilo.

Den kan bæres mave mod mave, på hoften, på ryggen og på maven hvor barnet kigger ud af.

Man kan sågar amme med den på, som jeg gør på billedet nedenfor. Man løsner bare stropperne, så hun rykker ned ad maven. Smart hvis hun skulle blive sulten nede i Super Best:)

(Beklager billede kvaliteten.)

bæresele2

bæresele3

bæresele1

Her et ældre billede, hvor vi lige havde hentede den. Elise er noget mindre i selen end hun er idag:)

Se mere om BECO på: www.becobabycarrier.com

Se mere om Sneglehuset og Tina Witt på: www.sneglehuset.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 must-reads