A-derma

Zzz

Jeg er sengeliggende disse dage efter en uge med lidt for mange og lidt for smertefulde plukkeveer. De føltes ikke helt som jeg husker dem med Elise og jeg har haft den vildeste tyngdefornemmelse. Det er utroligt som man alligevel glemmer ting fra første graviditet, selvom det ikke er længere tid siden.

Det viste sig da også, at det ikke kun har været plukkeveer men, at jeg igen igen har bakterier i urinen. Og jeg er igen igen på penicilin- æv. Det giver mig såå meget kvalme.. Bvadr!

I foregårs gjorde det simpelthen så ondt i mave og lænd og plukkeveerne begyndte at komme regelmæssigt, så det var ikke til at ignorer- jeg måtte kaste håndklædet i ringen og tage de dage i sengen det nu tager.

I foregårs var jeg også til 2. samtale hos en overlæge på Hillerød ang. almindelig fødsel kontra planlagt kejsersnit.

Det skal jeg nok komme meget mere ind på senere- men puha ikke særlige sjove samtaler og jeg syntes det hele er rigtig svært lige nu med den fødsel. Kan de små vidundere ikke bare komme ud på en helt 3. måde?

Jeg ønsker virkelig virkelig en naturlig fødsel – hvis jeg kan garanteres at den bliver god. Og det er der jo ingen garantier for:/

Årsagen til det mulige planlagte kejsersnit er mine skader fra sidste fødsel samt blodtabet på 2,3 liter.

Vi afleverer iøvrigt specialet på onsdag! Og det bliver SÅ godt!:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A-derma