07/03/16

Kejserinde

Kejsersnit-ar-300x300

^^^Det er ikke mit ar I ser. (Men det må da meget gerne blive lige så pænt:))^^^

Med Josephines ankomst til verden fik jeg titlen som mor til 2. Intet mindre end fantastisk!

Jeg kunne ikke være lykkeligere for mine små piger. Det er vitterligt dobbelt op på kærlighed! Lige som man tror, at man ikke kan rumme mere kærlighed, så bombarderes man med kærlighed til endnu et lille væsen.

Fødselsberetningen har jeg allerede skrevet, og fødslen foregik som skrevet der ved et planlagt kejsersnit. Dermed fik jeg også titlen, som det nogle kalder for en kejserinde. Jeg syntes det er så fin en betegnelse og jeg er på ingen måde ked af mit ar, der for evig tid vil være bevis på Josephines vej til verdenen.

Dermed ikke sagt, at jeg ikke ønsker at få et så pænt ar som muligt og at få min krop tilbage til den oprindelige form. Måske endda bedre.

Jeg var helt smadret oven på fødslen af Elise og kunne virkelig mærke, at min krop skulle hele igen. Selvom et planlagt kejsersnit er en hel anden sag, og man ikke har ligget og kæmpet i flere timer, så er kroppen mærket. Det er jo trods alt også en større operation man gennemgår.

Derfor har jeg tilmeldt mig et online forløb hos kejserinderne.dk.

Jeg er ikke gået igang endnu, men planen er at starte en af de næste par dage.

Jeg vil nemlig gerne gå helt stille og roligt frem denne gang. Og selvom jeg da helt klart glæder mig til at komme i form igen og tabe de ekstra kilo, så vil jeg gerne gå langsomt frem og gøre det rigtigt. Det kan jeg mærke min krop har brug for – og den fortjener det dælme også efter at have båret og født to børn <3

Så det program glæder jeg mig virkelig meget til at komme igang med!

Jeg ved ikke med andre mødre, men hold nu op hvor har jeg fået meget respekt for min krop og for hvor vildt det er alt det den kan præsterer igennem en graviditet og en fødsel.

Kejsersnit ar og strækmærker kan slet ikke få mig ned med nakken. Kroppen er for vild!:-)

kejsersnit1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

07/03/16