Bjørnen & Bien

Peeerfekt lørdag

Okay okay okaaay hvor har vi lige haft den absolut bedste lørdag!:)

Som skrevet, så har vi haft en lidt tough periode (sygdom + umulig bebs om natten). Forleden nat var det tydeligt, at Elise var træt, men ikke kunne finde ro og virkede en smule frustreret og forvirret. Intet virkede. Hun ville ikke vugges, ikke bæres rundt, bestemt ikke synges for og jeg kan blive ved.

Vi har aldrig ladet hende græde og heldigvis har der ikke været “kampe” vi har måtte tage med hende. Men i og med, at hun pludselig har været en rigtig bandit om natten, tog vi forleden aften den beslutning, at når man er lagt til natten, så er det i sengen man bliver. Sådan har det iøvrigt altid været. Lige indtil det her natteroderi startede. Vi tog til lægen for at få tjekket, at hun ikke kunne have ondt i ørerne. Man bliver jo sådan i tvivl, når de små pludselig ændre opførsel og pludselig kan blive enormt ulykkelige, når de skal sove.

Der var heldigvis ikke noget på ørerne og den første nat vi prøvede at lade hende forblive i sengen var hun noget frustreret over det og forståeligt. Vi gik konsekvent ind til hende, krammede hende og fik hende til ro og sådan fortsatte vi hele natten. Åh det var hårdt og vi havde da allermest lyst til at tage hende op. Men sagen er den, at på det sidste har ikke engang det virket. Så snart vi tager hende op vågner hun først helt op og vil ned og lege! Nå men næste nat vågnede hun igen ca. 6 gange, men blev ikke på noget tidspunkt hysterisk, hun skulle bare lige aes, så sov hun igen. 3. nat bedre endnu og sådan er det fortsat! SÅ dejligt! Phew så er vores nye taktik ikke helt galt.

Selvfølgelig ved vi forældre godt, at børn trives med faste rammer og beslutsomme forældre. Men sig lige det til en 1. gangs forældre der står kl. 05 om morgenen med en baby der skriger og ikke vil ligge ned på 6. time! Så bliver man skisme i tvivl. Kan hun have ondt? Er det ørerne? Er det tænderne? Har hun det for varmt i den nye dragt? Er hun tørstig? Sulten? Vi prøver med en flaske mere?! Vi prøver at tage hende med i vores seng?! Nej du vil ned og lege, okay så.. Jesus!

Ja lige dér er det dælme svært at stå fast, men vi gjorde det, da vi kunne se, at intet af det andet gav pote.

Nå men tilbage til vores fantastiske lørdag. Elise er altid en glad pige, men hun kan dælme også være en temperamentsfuld lille dame bevares. Idag har hun dog været så mega glad, at hun nærmest er boblede over af glæde. Vi hyggede herhjemme inden turen gik til min mor og hendes kæreste til brunch. Der blev vi indtil hun havde sovet sin lur og vi kunne trille hjemad. Hele eftermiddagen og aftenen har hun været et stort grin og har danset rundt og endda ville sidde og hygge med os i sofaen i en hel time. Aldrig sket før 🙂

Hun skal kysse os konstant og det at komme ind i stuen til os med et vink og et “Heeej” er det sjoveste i verden! <3

Hun er netop lagt til natten. Uden et eneste pip! Hun nærmest smilede, da jeg lagde hende.

Henrik har netop hentet pizza og åbnet en flaske rød!

Hurra for fede familie lørdage:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bjørnen & Bien