Peeerfekt lørdag

Nu som husejere

eliseÅrrh vi er så utrolig lettede og lykkelige!

Det er altid hamrende nervepirrende og hektisk både at sælge og købe bolig. Vi havde tænkt, at det ville være umuligt at nå at finde “huset” inden februar, hvor de nye ejere af vores lejlighed får nøglerne. Derfor var planen at finde en lejebolig og så i ro og mag kigge videre efter hus i løbet af foråret.

Utroligt nok så dukkede huset op, det stod tomt og efter nogle spændende (læs:ulidelige) dage med forhandlinger er det nu lykkedes og vi har købt hus!!!

Det er den bedste følelse og vi kan slet ikke vente med at flytte ind. Årh så lykkedes det alligevel! Det er for vildt!

Vi glæder os til så småt at sætte i stand og gøre det til “vores”.

Ikke at vi ikke har haft fantastiske forhold her i Charlottenlund, men det bliver jo for vildt bare at kunne stille barnevognen foran vinduet i haven, når Elise skal sove lur. For ikke at tale om alle de små projekter i haven. Jeg tænker en sandkasse, sansegyngen skal helt sikkert op, eventuelt et urtebed. Årrh det bliver hyggeligt!

Hus har fyldt vores tanker totalt disse dage og ingen af os har rigtig kunne sove – det har været alt for spændende! (Og nårh jo så vækker Elise os ca. en milliard gange om natten, skulle vi være faldet i søvn! Zzz)

Det går fortsat helt upåklageligt med Elise i vuggeren til gengæld. Pædagogerne roser hende til skyerne og det skal vi da ikke stoppe dem i:) Det går så godt og det er en kæmpe lettelse.

Der er stadig eksamens læsning på programmet herhjemme og om få uger begynder hele speciale processen for mit vedkommende. Det virker som en stor mundfuld må jeg indrømme, når man står her og skal tage første spadestik, men ih, hvor jeg dog også glæder mig!  Dels til hele processen, men selvfølgelig også til at blive færdig til sommer!

Lettede & lykkelige hilsner fra disse kanter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peeerfekt lørdag