Kejserinde

Blefri

eble1

(Advarsel: Indlæg kun for mødre;))

Wow hvor er Elise bare for vild!

Vi købte en potte til hende hen på efteråret, da hun nærmede sig de to år. Den første uge syntes hun, at det var mægtig spændende og ville sidde på den konstant. Bare ikke af de helt rigtige grunde. Det var mere for at spise en snack, læse en bog eller for at synge en sang:)

Det fik hun da også lov til, for hun viste stor interesse for den.

Siden den uge i efteråret har hun ikke så meget som skænket den et blik – eller en tanke virker det som om.

MEN for en uge siden begyndte hun selv at ville på potte og interessen for den kom igen. (Elise er nu 2 år og 3 måneder)

OG hun har nu stort set smidt bleen!!  På nær om natten! Den beholder vi på lidt endnu tænker jeg;)

Hun har slet ikke haft ble på i vuggestuen siden i mandags (uden uheld) og i weekenden kørte vi også blefri-weekend og var sågar ude at handle og på diverse ture uden bleen. I m p o n e r e t  mor!!  I kan godt høre det ikk?;)

Vi har slet ikke presset på eller nævnt den potte, hun har helt selv taget initiativ og nu støtter vi hende naturligvis i at være blefri. Tænk hvis vi slipper for at have to blebørn. Det er jo for vildt! Seje lille pige!

Jeg havde aldrig troet, at det kunne gå så stærkt lige pludselig. Jeg er klar over, at de fleste børn er 2-3,5 år, når de smider bleen, så set i det lys vælger hun at smide bleen på samme tidspunkt som mange andre børn. Men at det kan ske på blot 1 uge er da for vildt?!

Idag står på ren afslapning. Vi sover ikke vanvittig meget disse dage, så mormor har hentet Elise fra vuggestue og hygger med pandekager, så mor her har en chance for at sove med på lidt flere af Josephines lurer i løbet af dagen. Dejligt!

God onsdag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kejserinde