Terrible twos?

20/01/2016

36+3

Igår morges var jeg en tur på Hillerød for at få taget blodprøver der skal vise om det iv jern jeg fik for to uger siden har haft den ønsket effekt. Åh det håber jeg og afventer nu svar.

Derefter kørte jeg til Frederiksberg, hvor jeg skulle i Purebaby efter en fastere madras til slyngevuggen, som jeg var så heldig at få til mit babyshower – selvfølgelig var den udsolgt!

Derefter gik jeg i Frederiksberg centeret nu jeg alligevel var på de kanter og åh der var jo endnu mere udsalg.

36+1

36+2

Derudover fik jeg købt autostol og lidt flere joha bodyer. Kan man få for mange af dem?!:)

36+

Nu mangler der ikke meget til lillesøsters ankomst. Vi er nået til countdown nu og hvor bliver det fantastisk at møde hende! Beder til alt går godt med kejsersnittet og, at vi slipper for lang indlæggelse og alt det der hørte med sidste gang jeg fødte.

Hun er smadder aktiv inde i mavsen. Meget mere end Elise var. Det kan hænge sammen med, at min moderkage lå ud mod maveskindet med Elise og derfor tog en del af slagene. Denne gang mærker jeg virkelig meget og det er så hyggeligt.

Jeg er ved at vaske det sidste og pakke pusletaske og mor-taske færdig så det er klart til hospitalet.

Om lidt vil jeg hente Elise og få mig en hyggelig eftermiddag med hende <3

Igår og idag har jeg været såå træt. Jeg kan simpelthen ikke sove! Zzz. Huset trængte til hovedrengøring og der var bare ikke rigtig noget der kørte. Kender alle mon ikke den følelse?!

Det har hjulpet at få gjort rent og fået styr på nogle af tingene og i nat håber jeg på noget søvn:-)

God onsdag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terrible twos?