Så ramte vuggestue snuen

Hverdag igen

onsdag5

Åh Elise er i klar bedring og er sendt i vuggeren nogle timer idag. Henrik har travlt med at læse til eksamen (det samme har jeg), men jeg nåede lige et smut til Nola Nails, for der skulle vokses og ordnes negle. Simpelthen det bedste i verden og så tiltrængt med lidt pampering til mamma her.

onsdag4

Derefter kørte jeg forbi to vuggestuer og tjekkede dem ud. Jeg er faldet totalt for den ene og skal have fat på pladsanvisning i morgen. Beder til ventelisten til den ikke er aalt for lang! Kommunen har fået tilsendt vores købsaftale på huset, så vi speeder processen op med at kunne skrive hende op.

Jeg har det sådan lidt blandet med at skulle flytte Elise fra vuggestuen her i Charlottenlund så hurtigt efter hun er startet, men det ville nu være så rart ikke at skulle køre alt for langt med hende om morgenen. Forhåbenligt er det også en fordel, at hun måske ikke har nået at knytte sig for meget til stedet endnu?.

Jeg har fået hentet en pakke på posthuset med uldsager fra Naturbarn.dk OG hentet joe and the juice frokost til hubby.

Nu vil jeg så småt gå ned og hente Elise og håbe på, at hun er lige så frisk og rask som da vi afleverede hende:-)

God onsdag!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så ramte vuggestue snuen