Søndag

30/06/14

husBilledet er fra igår, da vi var på husjagt (på et meget tidligt stadie husjagt skal det lige tilføjes). Men det var sjovt! Og vi drømmer bestemt allerede om hus, have og hunden til 🙂

Elise syntes også det var mægtig skægt. Hun er iøvrigt begyndt at bruge sut som 7 måneders! Så til de der fortalte mig “det kommer hun aldrig til”. Se bare her:) Bevares, hun bruger den ikke hver dag og hele tiden, men hun kan godt se pointen med den af og til. Nu.

hus2Vi gjorde et stop ved sticks´n´sushi og Elise kunne nu for første gang sidde med ved bordet, når vi er på restaurant. Det er bare så hyggeligt at have hende med til bords.

hus1

Elise ville meget gerne i kontakt med de andre gæster. Jeg tror ikke der var nogen der var i tvivl om, at hun var der – lad mig sige det sådan:)

hus3Vi fik sendt farmand afsted til Frankrig til cykelløb og tog derefter til middag hos min far.

Idag har min mor hygget om os, og Elise og jeg bliver og sover her i Vedbæk i nat. Jeg ligger pt mæt og tilpas af grillmad og blogger fra sengen, imens lille pus småsnorker her ved min side. Ren hygge – selvom  vi savner far <3

Godnat herfra!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag