Sidste jordemoder besøg overstået

Bolig status

bolig1

Som billederne afslører så er der fortsat et stykke vej med renoveringen af vores hus, men det begynder da at ligne noget. Nu er der forhåbenligt ikke mere gips arbejde tilbage efter denne uge, og så kan der blive spartlet og malet.

Derefter skal der lægges gulvvarme rør über alles og derefter selve gulvet.

Sideløbende med disse projekter, så skal badeværelser, bryggers og walk in laves færdigt. Sååå lidt vej igen er der da.

bolig

Åh det kan ikke beskrives, hvor meget vi glæder os til det hus bare er done! Vi kan få rykket ind, få en base og ikke mindst gense alt vores happengut der står ude i storage.

Vi har ikke haft alle vores ting siden vi rejste til Thailand. Til sommer er det to år siden! Helt vildt at tænke på altså!

bolig4

Det seneste vi har skulle tage en beslutning omkring har været fliser til badeværelser og bryggers. Vi er egentlig ret vilde med det mørke, som i sort, men som to der ved, at vi ikke får tørret bade af og afkalkede (som man jo skal) og med to små børn, så turde vi simpelthen ikke kaste os ud i det. Vi har derfor valgt gråt og håber vi bliver glade for det. Vi har været meget frem og tilbage hvad angår nuancer og materiale valg. Åh det er jo for søren da svært, når man nu har chancen for at lave det fra bunden af og vælge lige det man vil.

Soo many options!

bolig3

Nå men det var lidt onsdags status her fra barsels/bygge – boblen;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste jordemoder besøg overstået