Søndag

Vi lever stadig..

0001Beklager stilheden her på bloggen. Den sidste tid har været usædvanlig travl.

Henrik med sit, mig med min sidste eksamen som ligger i starten af juni og selvfølgelig med specialet. Derudover har jeg fået job. Yes mit første job som jurist! Om jeg glæder mig! Jeg starter allerede 1. juni og det er jo lige om lidt. Specialet skal så skrives færdigt sideløbede med.

Heldigvis er både mit nye arbejde og min speciale buddy med på det og det skal nok gå fint.

Elise er desværre begyndt at hoste igen, så i morgen tidlig tager vi et smut forbi vores børnelæge og får lyttet på hendes lunger.

Weekenden skal stå på en masse dejlige begivenheder. Begyndende med fejringen af en af mine bedste veninders kærestes fødselsdag i morgen. Lørdag skal min mor og jeg hygge os med lidt shopping og om aftenen skal jeg ud og spise og drikke drinks med de dejligste damer jeg kender. Henrik er endda gået med til, at jeg efterfølgende må tage taxaen til min mor og sove længe søndag. Behøver jeg at skrive, at jeg glæder mig?;)

Henrik og Elise skal hygge sig. De får nemlig besøg af farmor og farfar hele weekenden <3

0002

Her er hun i fuld sving med at ordne blomster bedet. Hun er SÅ vanvittig glad for haven og vi nyder det virkelig. Det første hun gør om morgenen er at løbe hen efter sine sko og jakke og så er det ellers ud og undersøge.

Lykken er at se hende så glad for vores nye omgivelser. (Som så heller ikke er så nye længere)

God aften derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag