Avs

Overnatning

æb

Elise elsker at være hos min mor og hun er der gerne et par gange om ugen.

Nu hvor der har været så travlt og min mor og jeg stort set ikke når at ses eller snakke sammen, så aftalte vi at prøve at overnatte hos dem sidste weekend. Henrik, Elise og jeg. På den måde kunne vi  putte Elise for derefter at spise voksen middag i ro og mag.

Det gik ikke heeelt som planlagt. For det første var det som om hun blev lidt forvirrede over, at vi alle var der samtidigt. Hun er vant til at have mormor og min mors kæreste for sig selv tror jeg. Det er efterhånden længe siden vi har fundet tid til at ses alle sammen desværre. Putningen tog længere end normalt og hun sov heller ikke ligefrem strålende. Og nårh jo oven i det fik jeg migræne. Øv altså. Det var ellers en god plan var vi enige om.

Jeg tænker, at det måske kan prøves af på et andet tidspunkt, der sker meget med hendes udvikling lige nu og det kan også være, at det går meget lettere hvis hun er til overnatning hos mormor uden mor og far er med. Det er efterhånden længe siden hun har sovet der, og Henrik og jeg kunne bestemt godt bruge en date night snart. Måske det skulle prøves:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avs