Travle dage

Morgen hygge, dulle negle & ferieplaner

 

 

 

 

tors

Vi har morgen hygget, spist bondebrød og øvede os i at kravle idag:)

tors2

tors1Hun kommer ofte ret så højt op med rumpen og der er til tider lidt langt ned. Forleden røg hun lige på hovedet:( Av i moderhjertet. Hun var heldigvis hurtig og nem at trøste, men sikke en forskrækkelse. Det er vel den slags der bare ikke kan undgås. Men stærk det er hun og hun træner og træner dagen lang.

tors3Forleden tog jeg forbi klinikken og ordnede mine negle. Jeg lavede gele forlængelser og lagde en lys lilla farve. Farven er ikke helt retvisende på disse billeder.

tors4Jeg elsker bare, når mine negle er ordnede. Dét er jeg blevet afhængig af:)

Henrik og jeg har kigget på flybilletter det meste af dagen. Vi er igang med at planlægge en rejse til efterået. Mere om det senere- men øv! Jeg opdagede, at man med Thai Airways ikke kan bruge den baby seng man ser i fly, hvis bebs er over 6 måneder. Hmm!

Nu vil jeg tage i Kirken (crossfit) med min veninde! Samme veninde har bagt kage hele dagen, som vi skal prøvesmage i aften. Hun har været så sød at tilbyde at lave kagerne til dåben i august! Heldige os:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travle dage