26.04.2016

Afsted uden lillesøster

fine

For et par uger siden holdt min veninde fødselsdag og det ville jeg da ikke gå glip af;)

På nær nogle småture på 30 minutter, så havde jeg ikke været væk fra Josephine. Og selvom det er nummer 2, så er det ikke nemmere at være adskilt fra hende her de første gange.

Dels er der alt det praktiske med at malke ud, give flaske (som hun ikke havde prøvet før) og så hele det følelsesmæssige i at være adskilt fra hende.

Jeg var ved at få kolde fødder et par gange, men heldigvis kom jeg afsted og NØD det jo big time:)

Som mor føler man så enorm en tilknytning til sin lille baby, og som er meget svær at beskrive. Den tæthed skal nok opleves for, at man kan sætte sig ind i, at et par timers adskillelse kan vække meget stærke følelser:)

Herhjemme havde Henrik så begge piger og på nær en lidt sen putning for Elise, så var det vidst gået helt fint:)

Jeg spiste Josephine godt af ved 19 tiden og var hjemme igen ved 02 tiden til hendes nat amning.

Selvom jeg kun drak et enkelt glas, så var jeg godt bombet søndag. Primært pga. for lidt søvn. Det er helt vildt hvad det gør ved en at rykke sin meget sårbare sengetid bare en enkelt nat, når man i forvejen er lidt i underskud på søvn kontoen. Jesus jeg var færdig. Henrik er heldigvis den bedste og hjælper om natten ved at sove med Josephine, så jeg fik da indhentet de timers søvn over et par nætter.

Vi skal generelt ikke klage. Josephine har modsat Elise, da hun var spæd, en helt klar fornemmelse af, at nat er nat. Og det er intet mindre end fantastisk. Hold nu op en forskel det gør.

Hun bliver lagt ved 20. tiden ca. og har så 1 – max 2 amninger i løbet af natten.

Sødeste lille skat <3

Og Elise sover som en sten efterhånden, og snupper de 12 timer hver nat.

Skøøønt!

fine1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26.04.2016