At få en søster

1 år ældre

april162

Den 5. april fyldte jeg 29 år og er dermed igang med mit sidste år i 20´erne. Gisp! Det er lidt vildt!

Heldigvis er jeg lige præcis der, hvor jeg gerne vil være. Jeg er gift med den bedste mand i verden, som jeg har de skønneste to piger sammen med. Vores smukke hus er (snart) ved at være færdigt, jeg har færdiggjort min drømmeuddannelse og arbejder med lige det jeg elsker. Vi har vores dejlige familier, som er sunde og raske og de aller bedste venner. Så kan man vidst ikke bede om mere <3

april16

Fødselsdage er ikke noget vi pt gør så meget ud af. Ny bebs og det kææmpe hus projekt fylder alt lige nu, så vi venter med at holde min og Henriks fødselsdag til vi er på plads i huset.

Min søde mor kom dog med gaver fra hende og pigerne og så gik turen ellers til Hillerød akutmodtagelse med Elise. 1813 mistænkte blærebetændelse (hvilket det heldigvis ikke var) så aftenen tilbragte vi da der. Phew de små størrelser og sygdom!

Elise var hjemme hele sidste uge og også mor her og lillesøster har skrantet.

Idag virker alle mand friske(re) heldigvis!

Elise er afsted i vuggestue, Henrik lægger gulv nede i huset og om lidt vil Josephine og jeg joine ham. Vores køkken er nemlig leveret og monteret og det skal jeg ned og beundre:)

Billeder kommer;)

april161

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At få en søster